Video O nouă înregistrare Stat Islamic: Prizonierii sunt purtaţi în cuşti pe străzi, în faţa unei mulţimi de oameni - VIDEO

Un nou videoclip de propagandă al grupării teroriste Stat Islamic arată prizonieri în cuşti, în timp ce sunt plimbaţi pe străzile dintr-un oraş irakian, prin faţa unei mulţimi de oameni ce aplaudă.

10001 afișări

Imaginile arată prizonierii, îmbrăcaţi în haine portocalii şi purtaţi, unul câte unul, în cuşti, pe străzile din privincia irakiană Kirkuk, scrie dailymail.co.uk.

Videoclipul original, cu o durată de 9 minute, arată 21 de luptători kurzi înainte de a fi duşi spre execuţie.

Fiecare prizonier se află în câte o cuşcă şi este însoţit de militanţi Stat Islamic înarmaţi, cu feţele acoperite şi care poartă steaguri ale grupării teroriste.

Camera se opreşte apoi asupra mai multor prizonieri, iar texte ce aparent dezvăluie detalii despre fiecare în parte apar pe ecran. Filmarea se termină cu un ecran negru, acest lucru sugerând soarta prizonierilor.

Imaginile amintesc de videoclipurile recente date publicităţii de Stat Islamic, cu incendierea pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh şi a altor prizonieri sau cu decapitarea a 21 de egipteni de confesiune creştină răpiţi în Libia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici