O nouă minune în Turcia. Ayda, în vârstă de patru ani, a fost salvată de sub din dărâmături la 91 de ore de la cutremurul din Izmir

  • Ayda Gezgin în vârstă de patru ani a fost recuperată de sub dărâmături conştientă
  • La 65 de ore de la cutremur a fost găsită în viaţă şi Elif, fetiţa în vârstă de trei ani
  • Cutremurul a rănit 994 de persoane în Izmir şi a luat viaţa a altor 102
1463 afișări
Imaginea articolului O nouă minune în Turcia. Ayda, în vârstă de patru ani, a fost salvată de sub din dărâmături la 91 de ore de la cutremurul din Izmir

Sursă foto: Twitter/ TRT World

Ayda Gezgin, în vârstă de patru ani, a fost salvată după ce echipele de salvare i-au auzit ţipetele sub dărâmăturile din districtul Bayraklı din Izmir. Fetiţa a fost găsită conştientă şi a fost dusă la spital.

Echipele de salvare au salvat-o pe Ayda la 91 de ore după ce un cutremur cu magnitudinea de 6,6 a lovit provincia Izmir din Turcia. Fetiţa a fost gasită în bucătărie, blocată într-un triunghi de siguranţă în faţa unei maşini de spălat vase.

Ayda este cel de-al 107-lea supravieţuitor salvat în urma cutremurului. Salvarea ei a venit la o zi după ce o altă fetiţă de trei ani şi una de 14 ani au fost scoase, de asemenea, în viaţă din clădirile prăbuşite din Izmir.

Cutremurul a rănit 994 de persoane în Izmir, iar 147 de persoane sunt încă în spital, a declarat marţi Autoritatea pentru Managementul Dezastrelor şi Urgenţelor. Salvatorii încă mai întreprind operaţiuni de căutare în cinci clădiri dărâmate.

IBRAHIM TOPAL -COORDONATOR ECHIPE DE SALVARE: Eu şi colegul meu ne-am uitat unul la celălalt “Şi tu ai auzit asta?”. Am ascultat încă o dată. Era o voce foarte slabă care spunea ceva de genul: “sunt aici”. Atunci am oprit totul, maşinăriile şi am început să ascultăm din nou şi acolo chiar era o voce, răsuna de sub dărâmături.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici