O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O femeie de 72 de ani, din Germania, a fost reţinută pentru tentativă de omor prin imprudenţă după ce ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege din salon, pentru că o deranja sunetul pe care îl scotea aparatul vital pentru cealaltă pacientă, potrivit The Guardian.

2643 afișări
Imaginea articolului O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja sunetul. Femeia, reţinută pentru tentativă de omor

Femeia a fost reţinută sub suspiciunea de tentativă de omor prin imprudenţă după incidentul petrecut marţi seară în oraşul Mannheim, din sud-vestul Germaniei.

Poliţia şi procurorii au declarat că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei şi apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul era vital pentru pacientă, l-a oprit din nou în cursul serii.

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura şi de poliţia din Mannheim se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simţit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

„Deşi suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21.00”, se arată în comunicat.

Pacienta căreia i-a fost oprit aparatul, în vârstă de 79 de ani, a trebuit să fie resuscitată, au precizat autorităţile, şi, deşi viaţa ei nu a fost în pericol, a avut totuşi nevoie de îngrijire intensivă.

Suspecta a fost adusă miercuri în faţa unui judecător şi dusă la închisoare. Investigaţiile sunt în curs de desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici