Video O persoană a murit în urma unei tornade care a traversat statul american Texas

O tornadă care a traversat luni un oraş din centrul statului american Texas a distrus patru case şi a provocat moartea unei persoane, relatează USA Today, în pagina electronică.

113 afișări

Judecătorul din Milam County, Dave Barkemeyer, a declarat că furtuna a afectat o suburbie situată la circa 90 de kilometri nord-est de Austin. El a precizat, de asemenea, că un bărbat a murit atunci când locuinţa lui a fost distrusă, iar alte patru persoane au fost rănite.

Această tragedie are loc în timp ce 12 persoane sunt date dispărute după ce o casă de vacanţă în care se aflau a fost luată de ape, în urma inundaţiilor care au afectat regiunea la sfârşitul săptămânii trecute.

Ploile au fost însoţite de descărcări electrice, grindină, tornade şi au provocat inundaţii care au distrus peste 350 de case, lăsând fără locuinţe 1.000 de persoane.

Serviciul Naţional de Meteorologie a declarat situaţie de urgenţă din cauza inundaţiilor în Harris County, în timp ce o furtună s-a abătut asupra zonei Houston. Alte furtuni sunt aşteptate în Oklahoma şi Texas, însoţite de ploi, grindină şi tornade.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici