O reţea de prostituţie din Italia, destructurată. Fetele, majoritatea din România, acceptau plata cu cardul

O reţea de prostituţie care opera în două cluburi de noapte din Veneţia a fost destructurată de poliţiştii italieni. Majoritatea tinerilor proveneau din România, informează agenţia italiană ANSA.

8514 afișări
Imaginea articolului O reţea de prostituţie din Italia, destructurată. Fetele, majoritatea din România, acceptau plata cu cardul
”Arabesque” şi ”Game Over” erau cele două cluburi în care 50 de tinere, majoritatea din România, îşi ofereau serviciile. Particularitatea acestui caz a fost oferită de faptul că cei care apelau la serviciile prostituatelor puteau plăti cu cardul.
 
Tinerele ofereau servicii atât în club, cât şi la hotel sau la locuinţa clientului, însă aveau întotdeauna grijă să aibă aparatele POS asupra lor. Serviciile sexuale erau mascate sub forma unor sticle de băuturi alcoolice pe care clienţii le cumpărau fetelor.
 
Potrivit autorităţilor italiene, fetele cedau managerilor cluburilor de noapte între 50% şi 70% din încasări. Matteo şi Federico Vendramello, capii reţelei, au fost arestaţi. Românca Michaela Hobila, care se ocupa de logistică, a fost plasată în arest la domiciliu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici