O româncă de etnie romă a fost invitată la un dineu cu regina Elizabeth a II-a

O tânără româncă de etnie romă din Marea Britanie a fost invitată la un dineu cu regina Elizabeth, după ce în urmă cu doar şase luni vindea ziare, relatează cotidianul The Guardian, în ediţia online.

5317 afișări
Imaginea articolului O româncă de etnie romă a fost invitată la un dineu cu regina Elizabeth a II-a

O tânără româncă de etnie romă din M.Britanie a fost invitată la un dineu cu regina Elizabeth a II-a (Imagine: The Guardian)

Ramona Constantin, în vârstă de 27 de ani, se ocupa până în urmă cu şase luni de vânzarea revistei The Big Issue în Manchester.

Acum ea s-a numărat printre invitaţii la un dineu organizat în Manchester la care au participat regina Elizabeth şi prinţul Philip.

Tânăra a fost selectată în acest grup în semn de apreciere pentru realizările din Marea Britanie de când a venit din România, în urmă cu doi ani.

Ramona Constantin, care este de etnie romă, nu avea studii şi nu ştia limba engleză în momentul în care s-a mutat în Marea Britanie. Timp de 18 luni, ea a vândut exemplare ale revistei The Big Issue, dar a învăţat limba engleză şi a început să se ocupe de un proiect pentru pregătirea tinerilor romi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici