O studentă povesteşte cum a fost agresată sexual, în timp ce dormea la bordul unui avion. Reacţia companiei aeriene a înfuriat-o

O tânără din SUA susţine că a fost agresată sexual în timp ce dormea la bordul unui avion Spirit Airlines, pe ruta Atlanta - Detroit, scrie CNN.

6201 afișări
Imaginea articolului O studentă povesteşte cum a fost agresată sexual, în timp ce dormea la bordul unui avion. Reacţia companiei aeriene a înfuriat-o

Sursa FOTO: Profimedia Images

Tia Jackson, o studentă în vârstă de 22 de ani din Detroit, a declarat pentru CNN că se afla în scaunul din mijloc, în timp ce prietenul său era aşezat la geam, iar un bărbat străin ocupa locul de la culoar.

Studenta spune că, în timpul zborului, şi-a pus căştile AirPods în urechi şi a adormit, sprijinându-se de prietenul ei, aşezată cu spatele la bărbatul de la culoar. 

Chiar înainte de aterizare, Jackson a simţit că a fost atinsă de această persoană, dar nu şi-a putut da seama exact ce se întâmpla. „M-am gândit că poate doar m-a lovit din greşeală”, a declarat studenta. Totuşi, tânără a simţit mai apoi mâna bărbatului pe posteriorul său, acesta atingând-o pe sub pantaloni. 

Studenta a sărit imediat de pe scaun şi a apăsat butonul pentru alertarea personalului de zbor, aceasta spunându-i bărbatului să nu o mai atingă. Jackson a povestit întâmplarea unei însoţitoare de zbor, care i-a oferit posibilitatea de a se muta în alt loc. Studenta a refuzat pentru că nu a vrut să-şi lase prietenul singur. 

„Mi-a atins fundul! Trebuie să îl mutaţi de aici”, ar fi spus Jackson însoţitoarei de zbor.

Niciunul dintre pasageri nu a fost mutat, potrivit lui Jackson, iar avionul a aterizat la Aeroportul din Detroit după cum era stabilită ruta. Studenta a mai spus că a vorbit şi cu pilotul avionului, acesta sfătuind-o să vorbească cu unul dintre agenţii de pe aeroport.

Jackson a declarat că s-a simţit ignorată şi tratată incorect de către compania aeriană, aşa că a depus o plângere la poliţie. 

Spirit Airlines a anunţat că li s-a adus la cunoştinţă incidentul şi că însoţitorii de zbor i-au oferit posibilitatea lui Jackson de a se muta în alt loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici