O ţară preferată de turişti reduce carantina pentru cei vaccinaţi anti COVID

  • Ţara a aprobat o listă cu 8 vaccinuri pe care, dacă le-au făcut, cei care intră în ţară scurtează perioada de carantină.
  • Persoanele trebuie să încarce pe site-ul ministerului de Externe din Thailanda certificatul de vaccinare.
  • Aceasta mizează pe revenirea vizitatorilor pentru a-şi salva economia.
4765 afișări
Imaginea articolului O ţară preferată de turişti reduce carantina pentru cei vaccinaţi anti COVID

Ţara a aprobat 8 vaccinuri anti COVID

Thailanda a aprobat o listă cu 8 vaccinuri pe care, dacă le-au făcut, cei care intră în ţară scurtează perioada de carantină la şapte zile de la zece zile, arată Aleph News, care citează Bloomberg.
 
Pentru asta, turiştii trebuie să încarce pe site-ul ministerului de Externe din Thailanda certificatul de vaccinare. Sunt aprobate vaccinurile AstraZeneca, Pfizer, Moderna, Johnson&Johnson, Institutul Serului din India, SK Bioscience , Sinovac şi Sinopharm. 
 
Ţara mizează pe revenirea turiştilor pentru a-şi salva economia din cele mai grele vremuri din ultimii 20 de ani.
 
Thailanda este renumită pentru plajele şi templele sale, însă carantina încă este văzută drept cel mai mare obstacol pentru potenţialii turişti. Oficialii thailandezi speră că vor putea să renunţe definitiv la carantină pentru turiştii vaccinaţi, din luna iulie.
 
Totuşi, în acest moment, pentru a beneficia de o carantină redusă, trebuie ca imunizarea să fie făcută cu cel puţin 14 zile înainte de a ajunge în Thailanda.
 
Până acum, oficialii thailandezi au reuşit să controleze răspândirea virusului, dar un nou val de infecţii i-a forţat să închidă barurile şi restaurantele în zonele puternic afectate, cum ar fi capitala, Bangkok.
 
În 2019, ţara a avut încasări de peste 60 de miliarde dolari de pe urma a 40 de milioane de turişti. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici