O vacă de plastic a fost descoperită pe acoperişul unei benzinării din Australia de Vest

Şoferii şi localnicii au rămas uluiţi de apariţia bizară a unei vaci blocată pe acoperişul unei benzinării.

1989 afișări
Imaginea articolului O vacă de plastic a fost descoperită pe acoperişul unei benzinării din Australia de Vest

Sursa foto: The West Australian

Apariţia bizară a unei vaci blocată pe acoperişul unei benzinării i-a lăsat nedumeriţi pe localnici şi a declanşat o operaţiune de salvare neobişnuită. 
 
Vaca din fibră de sticlă, despre care se ştie că a fost furată de la o şcoală primară din apropiere cu câteva săptămâni mai devreme, a fost văzută duminică deasupra benzinăriei Vibe de pe autostrada South Western Highway din Australia de Vest.
 
Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului, dar nu au avut instrumentele necesare pentru a aduce bovinul la pământ - şi nici nu ştiu cum a ajuns acolo sus, în primul rând, scrie DailyMail
 
S-a făcut un apel pentru oricine ar putea să mute animalul de plastic, în timp ce o mulţime mică şi confuză s-a adunat la benzinărie.
 
Un rezident s-a oferit să folosească o macara hidraulică pentru a-l aduce jos.
 
Operaţiunea a implicat un bărbat care conducea macaraua, în timp ce altul a legat vaca de platforma cu şine.
 
Vaca a fost apoi ridicată de pe acoperiş şi coborâtă încet la  pământ.
 
Cunoscută sub numele de „Moosli”, vaca provenise de la o şcoală primară locală şi a dispărut cu săptămâni în urmă.
 
Un martor a susţinut că a fost furată de la şcoală de hoţi şi pus pe acoperiş.
 
Vaca a fost luată din grădina şcolii de către nişte oameni cărora, evident, nu le pasă de copiii noştri”, au spus ei pentru The West Australian.   
 
Şi acum a revenit la pământ, ceea ce este minunat, şi s-a întors, ceea ce este grozav. Se poate întoarce la şcoală şi poate fi revopsită.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici