O vedetă YouTube, arestată în Japonia pentru că a ameninţat mai multe celebrităţi

O vedetă YouTube, care până recent a fost şi deputat în Parlamentul Japoniei, a fost arestată în Japonia pentru că a ameninţat mai multe celebrităţi.

389 afișări
Imaginea articolului O vedetă YouTube, arestată în Japonia pentru că a ameninţat mai multe celebrităţi

Wikipedia Commons

Poliţia din Japonia a arestat un YouTuber din cauza unor ameninţări pe care le-ar fi adresat unor celebrităţi. Yoshikazu Higashitani, cunoscut pe YouTube sub numele de GaaSyy, este celebru pentru videoclipurile sale cu bârfe despre celebrităţi.

Presa locală a declarat că acesta s-a întors în Japonia din Emiratele Arabe Unite, la două luni după ce poliţia din Tokyo a emis mandatul de arestare. El este acuzat că a ameninţat un actor, un antreprenor şi un designer între februarie şi august anul trecut, potrivit BBC.

Recent, el a fost dat afară din Parlament pentru că nu s-a dus niciodată la locul de muncă. El este primul parlamentar din Japonia exclus din parlament fără a intra vreodată în sediul instituţiei. Eliminarea din Parlament este cea mai severă pedeapsă pe care o poate primi un deputat. Acest lucru s-a întâmplat doar de două ori din 1950 până în prezent şi este prima dată când un parlamentar este dat afară din cauza absenţelor.

Yoshikazu Higashitani nu a mers în parlament deoarece locuia în Emiratele Arabe Unite şi refuza să se întoarcă în Japonia pentru că se temea că va fi arestat.

El a fost unul dintre cei doi deputaţi aleşi din partea partidului de opoziţie Seijika-joshi-48. Acest partid solicită doar reforme pentru televiziunea publică japoneză.Partidul îşi schimbă în mod regulat numele din motive de publicitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici