Oamenii din Hong Kong s-au întors la sala. Ce măsuri de siguranţa au luat împotriva COVID-19

  • În România sălile de fitness au rămas închise dar in Hong Kong s-au redeschis
  • Oamenilor li se ia temperatura inainte de a intra in sala de antrenamente
  • Benzile de alergare sunt despărţite cu panouri de plexiglass pentru a-i proteja pe cei care le folosesc
  • Sălile sunt dotate cu aparate de dezinfectat telefoanele mobile şi cu soluţii de curăţare pentru aparate
441 afișări
Imaginea articolului Oamenii din Hong Kong s-au întors la sala. Ce măsuri de siguranţa au luat împotriva COVID-19

Oamenii din Hong Kong s-au întors la sala. Ce măsuri de siguranţa au luat împotriva COVID-19/ Profimedia

 

Coronavirusul schimbă deja felul în care te vei antrena de acum încolo. La noi sălile de fitness au rămas înschise, însă, uite, în Hong Kong oamenii au revenit la antrenamente.

Administratorii sălilor au luat măsuri suplimentare de siguranţă pentru ca oamenii să facă sport fără riscul de infectare cu COVID-19. Au amplasat panouri de plexiglass care separă benzile de alergat, iar oamenilor li se ia temperatura când intră în sală.

Locul este dotat cu dezinfectanţi şi cu aparate de decontaminare cu ultraviolete pentru telefoanele mobile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici