Obama: Iranul va fi una dintre cele mai mari provocări

Preşedintele ales al SUA, Barack Obama, a apreciat că Iranul va fi una dintre cele mai mari provocări ale administraţiei sale şi a promis că va acţiona rapid în această privinţă, potrivit unui interviu care va fi difuzat duminică.

27 afișări
Imaginea articolului Obama: Iranul va fi una dintre cele mai mari provocări

Obama: Iranul va fi una dintre cele mai mari provocări (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Cred că Iranul va fi una dintre cele mai mari provocări ale noastre", a declarat Obama într-un interviu care urmează să fie difuzat de postul de televiziune ABC.

Preşedintele ales a promis "o nouă abordare bazată pe respect şi pe o voinţă de dialog, dar şi claritate" în legătură cu ceea ce doresc Statele Unite.

"Ne pregătim. Anticipăm că va trebui să acţionăm rapid în această zonă", a explicat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici