Obiectiv militar Hamas, distrus de Israel după lansara unei rachete de către militanţii palestinieni

Forţele israeliene au distrus un post de observaţie al organizaţiei islamiste Hams în Fâşia Gaza, după ce militanţii palestinieni au lansat o rachetă spre Israel, informează agenţia de ştiri Reuters.

1378 afișări
Imaginea articolului Obiectiv militar Hamas, distrus de Israel după lansara unei rachete de către militanţii palestinieni

Obiectiv militar Hamas, distrus de Israel după lansara unei rachete de către militanţii palestinieni

Tel Avivul a anunţat duminică faptul că un tanc israelian a "vizat şi distrus un avanpost Hamas din sudul Fâşiei Gaza", precizând că acţiunea a fost luată ca răspuns la lansarea unei rachete din interiorul teritoriului palestinian spre sudul Israelului.

Oficiali din Fâşia Gaza au declarat că nicio persoană nu a fost rănită în urma bombardamentului israelian care a vizat un post de observaţie aflat în apropierea frontierei cu Israelul.

Atacul palestinian nu a fost încă revendicat de nimeni, însă Tel Avivul consideră organizaţia Hamas răspunzătoare pentru tot ce se întâmplă în Fâşia Gaza.

Între organizaţia palestiniană Hamas şi Israel există un armistiţiu după războiul din anul 2014, însă celule islamiste continuă ocazional să lanseze rachete spre teritoriul israelian, în cele mai multe cazuri neprovocând victime sau pagube materiale semnificative.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici