OFF/ON THE RECORD, 26 martie 2023. Invitat, ora 21.55: Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României

140 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 26 martie 2023. Invitat, ora 21.55: Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României

OFF/ON THE RECORD, 26 martie 2023. Invitat, ora 21.55: Cristian Diaconescu, fost ministru de externe al României

După negocierea păcii istorice între Teheran şi Riad, preşedintele Xi Jinping a făcut o vizită de 3 zile în Federaţia Rusă în care a semnat un parteneriat pentru „noua eră” cu Vladimir Putin.

Ce semnificaţii au mişcările Chinei faţă-n faţă cu eforturile comune ale SUA şi Europei?

Care-i marea frică a lui Xi?

Cum au ajuns, paradoxal, liderii autoritari să susţină că promovează pacea în lume, în timp ce Vestul occidental să spună că vrea continuarea războiului?

Va sprijini vreun stat important planul Chinei de pace în Ucraina?

Cine a luat puterea în Orientul Mijlociu?

Ce semnificaţie are mandatul Curţii Penale Internaţionale pentru liderul rus?

Ce face SUA când Xi anunţă schimbări pentru următorii 100 de ani? Când va ieşi America din „drama Trump”?

Ce dileme au republicanii dar şi democraţii americani în pregătirea prezidenţialelor din 2024? La toate aceste întrebări dar şi la multe altele îţi răspunde duminică, de la ora 21.55,

Cristian Diaconescu, fost ministru de externe şi de Justiţie al României, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici