Oficial german: UE trebuie să se pregătească de posibile tarife impuse de SUA

Statele membre în Uniunea Europeană trebuie să se pregătească pentru posibile tarife impuse de Statele Unite în următoarele luni, a declarat un Peter Beyer, un deputat din cadrul parlamentului german, relatează site-ul agenţiei Reuters.

218 afișări
Imaginea articolului Oficial german: UE trebuie să se pregătească de posibile tarife impuse de SUA

Oficial german: UE trebuie să se pregătească de posibile tarife impuse de SUA

Beyer a afirmat că există un interes constant în dialogul Statelor Unite cu Europa, însă administraţia prezidenţială americană pară hotărâtă să impună tarife suplimentare, mai ales la importurile europene de automobile.

"Acestea sunt discuţii dificile într-un cadru internaţional dificil", a declarat ministrul german al Economiei, Peter Altmaier.

UE a reiterat luna aceasta că este deschisă la un dialog cu Washingtonul privind disputa comercială, însă negocierile formale nu au început încă, au informat mai multe surse.

 

Taguri:
germania,
ue,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici