Oficiali ai Casei Albe laudă performanţele internaţionale ale lui Donald Trump: ”A făcut mai multe în opt luni decât a făcut Obama în opt ani”

Sarah Huckabee Sanders, secretarul de presă al Casei Albe, a afirmat, marţi, că este ”incontestabil” faptul că preşedintele american Donald Trump a făcut mai multe pentru a învinge reţeaua teroristă Stat Islamic (SI), în comparaţie cu fostul preşedinte Barack Obama, relatează The Hill.

1291 afișări
Imaginea articolului Oficiali ai Casei Albe laudă performanţele internaţionale ale lui Donald Trump: ”A făcut mai multe în opt luni decât a făcut Obama în opt ani”

Oficiali ai Casei Albe laudă performanţele internaţionale ale lui Donald Trump

Mesajele secretarului de presă al Casei Albe au fost transmise prin intermediul Twitter. În timpul campaniei prezidenţiale din 2016, Donald Trump i-a acuzat pe Barack Obama şi pe Hillary Clinton pentru ascensiunea organizaţiei teroriste SI.

”Este indiscutabil că preşedintele Donald Trump a făcut mai multe în opt luni pentru a izola Coreea de Nord şi pentru a învinge SI decât a făcut Obama în opt ani”, a scris Sanders pe Twitter.

Sanders a postat şi un comunicat al vicepreşedintelui Mike Pence, care laudă performaţele internaţionale dobândite de Donald Trump.

”În timp ce criticii se angajează într-o retorică fără conţinut şi lansează atacuri nefondate, sub conducerea actualului preşedinte, militanţii SI au fost puşi pe fugă. Coreea de Nord este mai izolată ca niciodată, iar aliaţii din NATO fac mai mult pentru a-şi aduce contribuţia echitabilă la securitatea colectivă”, precizează vicepreşedintele SUA.

Mesajele secretarului de presă al Casei Albe vin la câteva zile după ce The New York Times relata că peste 1.000 de militanţi ai SI s-au predat în Irak doar în ultima săptămână.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici