Oficialii de la Kremlin anunţă întâlnire Trump-Putin pe 1 decembrie

Preşedintele american Donald Trump va avea o întâlnire bilaterală cu omologul său rus Vladimir Putin, în data de 1 decembrie, în cadrul summitului G20 din Argentina, conform unui document de la Kremlin, citat de Reuters.

1322 afișări
Imaginea articolului Oficialii de la Kremlin anunţă întâlnire Trump-Putin pe 1 decembrie

Oficialii de la Kremlin anunţă întâlnire Trump-Putin de 1 decembrie

Oficialii de la Kremlin au transmis miercuri că scopul principal al întâlnirii celor doi lideri este de a depăşi „impasul” din relaţiile diplomatice ale celor două ţări.

Printre subiectele care vor fi discutate se numără stabilitatea strategică, situaţia din Siria, conflictul cu Iranul şi problemele legate de Coreea de Nord.

Preşedintele Donald Trump declarase marţi că ar putea anula întrevederea cu omologul său rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladării tensiunilor între Rusia şi Ucraina.

Summitul Grupului naţiunilor dezvoltate şi emergente (G20) se va desfăşura în Buenos Aires, Argentina, pe 30 noiembrie - 1 decembrie 2018.

„Problemele legate de relaţiile bilaterale vor fi primele discutate. Ar trebui să începem să discutăm despre relaţiile bilatale, securitatea strategică, dezarmare şi conflictele regionale”, a declarat Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici