Oficialii din Rusia şi Iran discută despre o posibilă cooperare în domeniul energetic

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov şi omologul său iranian, Mohammad Javad Zarif, au discutat telefonic luni despre o posibilă cooperare în domeniul energetic şi alte probleme regionale şi internaţionale, relatează Reuters.

447 afișări
Imaginea articolului Oficialii din Rusia şi Iran discută despre o posibilă cooperare în domeniul energetic

Oficialii din Rusia şi Iran discută despre o posibilă cooperare în domeniul energetic

„Cei doi diplomaţi au discutat despre cooperarea bilaterală, concentrată pe sectorul energetic. Miniştri au schimbat păreri privind o serie de probleme importante la nivel regional şi global”, se menţionează într-un comunicat emis de către Ministerul de Externe rus.

Lavrov şi Zarif s-au întâlnit cu mai multe ocazii în cadrul mai multor summituri internaţionale şi au discutat despre cooperarea dintre cele două ţări, despre problemele Acordului Nuclear şi despre posibilele rezolvări ale conflictului din Siria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici