Om de afaceri rus, asasinat la Moscova

Un om de afaceri rus a murit la spital, unde a ajuns la volanul maşinii sale, după ce a fost împuşcat în cap şi în umăr, luni, în casa scărilor din clădirea în care locuia, la Moscova, relatează marţi RIA Novosti, citând forţele de ordine.

30 afișări
Imaginea articolului Om de afaceri rus, asasinat la Moscova

Om de afaceri rus, asasinat la Moscova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bărbatul este directorul general al unei întreprinderi numite Gold Bear, potrivit sursei citate, însă AFP a constatat că nicio firmă cu acest nume nu apare pe Internetul în rusă.

"O persoană necunoscută l-a atacat în casa scărilor clădirii de pe strada academician Anohin din Moscova, după care victima a mers cu maşina la spital", a declarat un reprezentant al forţelor de ordine.

Omul de afaceri, care potrivit RIA Novosti avea răni multiple la cap şi la umăr, provocate de gloanţe, a decedat la spital.

Asasinatele la comandă sunt o practică obişnuită în capitala rusă, la zece ani după promisiunea lui Vladimir Putin, atunci când a preluat puterea în 2000, de a instaura "dictatura legii". Foarte puţine astfel de cazuri sunt rezolvate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici