OMS trimite o echipă în China pentru a afla originea epidemiei de coronavirus

  • OMS va trimite o echipă în China pentru a stabili originea epidemiei de coronavirus
  • Tedros Ghebreyesus: "Vom trimite o echipă săptămâna viitoare în China pentru a ne pregăti în acest sens şi sperăm să aflăm cum a început epidemia şi ce putem face în viitor pentru a ne pregăti"
  • Până în prezent, la nivel mondial sunt 10,1 milioane de cazuri de Covid-19 şi 502.802 decese
1866 afișări
Imaginea articolului OMS trimite o echipă în China pentru a afla originea epidemiei de coronavirus

OMS trimite o echipă în China pentru a afla originea epidemiei de coronavirus

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se pregăteşte să trimită o echipă în China pentru a stabili originea epidemiei de coronavirus, anunţă directorul general al instituţiei, Tedros Adhanom Ghebreyesus, citat de cotidianul francez Le Figaro.

"Vom putea combate mai bine virusul când vom şti totul despre virus, inclusiv cum a apărut. Vom trimite o echipă săptămâna viitoare în China pentru a ne pregăti în acest sens şi sperăm să aflăm cum a început epidemia şi ce putem face în viitor pentru a ne pregăti", a afirmat Tedros Adhanom Ghebreyesus.

Epidemia de coronavirus a izbucnit în oraşul chinez Wuhan.

Până în prezent, la nivel mondial sunt 10,1 milioane de cazuri de Covid-19 şi 502.802 decese, potrivit datelor centralizate de Universitatea Johns Hopkins (SUA).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
oms,
china,
epidemie

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici