Opt persoane au murit în urma alunecării de teren din Ischia

Opt persoane au murit în urma alunecării de teren care a afectat sâmbătă insula italiană Ischia, a anunţat ministrul Infrastructurii şi Transporturilor, Matteo Salvini, citat de agenţia ANSA.

740 afișări
Imaginea articolului Opt persoane au murit în urma alunecării de teren din Ischia

Opt persoane au murit în urma alunecării de teren din Ischia

„Opt persoane au murit în urma alunecării de teren din Ischia”, a spus Matteo Salvini, care a adăugat că salvatorii lucrează în zonă în condiţii dificile.

În prezent, în zona Via Celario, în Casamicciola, se estimează că există cel puţin 30 de familii blocate în casele lor, fără apă şi lumină. În total, aproximativ 100 de persoane nu au fost contactate.

Drumul care duce la casele lor este în prezent impracticabil din cauza noroiului, a bolovanilor şi a molozului care îl blochează şi este în curs de curăţare cu ajutorul mai multor utilaje.

Potrivit ANSA, 13 persoane sunt date dispărute, în urma alunecării de teren produse ca urmare a ploilor abundente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici