Opt persoane înjunghiate în Suedia, într-un presupus ”atac terorist”

  • Opt persoane au fost înjunghiate miercuri în oraşul Vetlanda, în sudul Suediei.
  • Autorităţile consideră că este vorba despre un „atac terorist.”
302 afișări
Imaginea articolului Opt persoane înjunghiate în Suedia, într-un presupus ”atac terorist”

Foto: Profimedia

Opt persoane au fost înjunghiate miercuri, 3 martie, în oraşul Vetlanda, în sudul Suediei, în timpul unui presupus „atac terorist”, au anunţat autorităţile suedeze, relatează Le Figaro.
 
"Unii sunt grav răniţi, iar alţii sunt răniţi uşor, dar niciunul nu a murit", a declarat Angelica Israelsson Silfver, purtătorul de cuvânt al poliţiei pentru regiunea de est, potrivit publicaţiei locale Aftonbladet.
 
Presupusul agresor, un bărbat în vârstă de douăzeci de ani, a fost rănit la picior după ce poliţia a tras mai multe focuri de armă şi arestat după-amiaza în Vetlanda, un orăşel din sudul ţării, potrivit autorităţilor. 
 
Acestea au indicat miercuri seară că suspecteze o „crimă teroristă”.
 
Potrivit raportului poliţiei, primele apeluri despre atac au venit în jurul orei 15:00, prima patrulă sosind la faţa locului la ora 15:10.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici