Optzeci de kilograme de cocaină, descoperite în lăzi cu banane aduse la un supermarket din Franţa

Aproape 80 de kilograme de cocaină au fost decoperite, vineri, în lăzi cu banane aduse la un supermarket din orăşelul Epinay-sur-Seine, la nord-est de Paris, au anunţat surse concordante, citate de AFP în ediţia electronică.

207 afișări
Imaginea articolului Optzeci de kilograme de cocaină, descoperite în lăzi cu banane aduse la un supermarket din Franţa

Optzeci de kilograme de cocaină, descoperite în lăzi cu banane aduse la un supermarket din Franţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Drogul a fost descoperit în cursul dimineţii de vineri de către angajaţi ai unităţii comerciale, a precizat o sursă din cadrul poliţiei.

"Ei voiau să pună bananele pe tarabe. Dar, când au deschis lăzile, au dat peste o pulbere de culoare albă", a precizat această sursă.

Potrivit unei surse apropiate cazului, poliţia a fost alertată imediat de conducerea supermarketului. Lăzile cu banane proveneau din America de Sud.

"Toate ipotezele sunt luate în calcul la acest stadiu", a precizat sursa apropiată cazului.

Ancheta a fost încredinţată Biroului central pentru combaterea traficului ilegal de stupefiante (OCTRIS).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici