Oraşul Bakhmut, din regiunea Doneţk, este bombardat, în timp ce luptele din estul ţării se înteţesc

Regiunea Doneţk a continuat să se confrunte luni cu bombardamente, în timp ce luptele din estul Ucrainei fac ravagii, scrie CNN.

800 afișări
Imaginea articolului Oraşul Bakhmut, din regiunea Doneţk, este bombardat, în timp ce luptele din estul ţării se înteţesc

Oraşul Bakhmut, din regiunea Doneţk, este bombardat, în timp ce luptele din estul ţării se înteţesc

În oraşul Bakhmut, asediat de luni de zile de forţele ruse, au fost lovite o clădire administrativă, un imobil public şi o clădire rezidenţială, a declarat Pavlo Kyrylenko, şeful administraţiei militare din regiunea Doneţk. Nu au existat victime, a adăugat el.

Bakhmut şi zona înconjurătoare au cunoscut unele dintre cele mai crâncene lupte din timpul războiului.

Oraşele învecinate Soledar şi Chashiv Yar au fost, de asemenea, vizate de bombardamentele ruseşti, a declarat Kyrylenko, adăugând că Kurakhove şi Hostre au fost ţinta unor focuri de armă, care au avariat o grădiniţă, patru clădiri şi şapte case particulare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ucraina,
război,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici