Oscar Pistorius, transportat de urgenţă la un spital din Pretoria. Ce a făcut fostul campion paralimpic în închisoare

Oscar Pistorius a fost dus de urgenţă la spital după gardienii închisorii unde fostul campion paralimpic este încarcerat, au descoperit că acesta şi-a provocat răni la încheieturile mâinilor.

6402 afișări
Imaginea articolului Oscar Pistorius, transportat de urgenţă la un spital din Pretoria. Ce a făcut fostul campion paralimpic în închisoare

Oscar Pistorius, transportat de urgenţă la un spital din Pretoria. Ce a făcut fostul atlet în închisoare (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Jurnaliştii de la cotidianul The Blade Runner susţin că rănile ar fi apărut după ce Oscar Pistorius ar fi căzut din pat, noaptea trecută.

Pistorius a fost imediat transportat cu o maşină a închisorii Kgosi Mampuru din Pretoria la spitalul Kalafong din capitala Africii de Sud.

Confrm sursei citate doi gardieni ai închisorii le-au spus jurnaliştilor din Africa de Sud că la un control amănunţit, în celula ocupată de Pistorius au fost descoperite două lame pentru aparatele de ras., în timp ce un alt deţinut le-ar fi dezvăluit oficialilor închisorii că Pistorius şi-ar fi provocat singur rănile.
Pistorius va rămâne în această noapte în spitalul din Pretoria, fiind păzit de zece gardieni ai închisorii Kgosi Mampuru

Unul dintre cei care-l păzesc pe Oscar Pistorius le-ar fi sus jurnaliştilor de la site-ul sud-african City Press că fostul atlet “are tăieturi urâte la încheieturile mâinilor, iar doctorii îi schimbă foarte des bandajele.”

În vârstă de 29 de ani, Oscar Pistorius a fost condamnat, luna trecută, la 6 ani de închisoare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp în anul 2013.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici