PANICĂ ÎN AER. Cum au călătorit pasagerii unei curse după ce o uşă a avionului s-a deschis: "Zgomotul era atât de puternic încât am crezut că a explodat o bombă" - FOTO, VIDEO

Pasagerii unei curse Emirates au avut parte de clipe de coşmar după ce o uşă de urgenţă a avionului în care se aflau s-a deschis.

4283 afișări
Imaginea articolului PANICĂ ÎN AER. Cum au călătorit pasagerii unei curse după ce o uşă a avionului s-a deschis: "Zgomotul era atât de puternic încât am crezut că a explodat o bombă" - FOTO, VIDEO

PANICĂ ÎN AER. Cum au călătorit pasagerii unei curse după ce o uşă a avionului s-a deschis: "Zgomotul era atât de puternic încât am crezut că a explodat o bombă"

Un turist britanic, David Reid, care călătorea alături de fiul său, Lewis, s-a temut că o bombă a explodat în momentul în care uşa aeronavei Emirates Airbus A380 s-a deschis, relatează dailymail.co.uk.

Imediat, un aer rece a început să se resimtă în avion, povesteşte David Reid.

În momentul în care panica i-a cuprins pe pasageri, o stewardeză îngrozită a strigat "Uşa va cădea".

În loc să decidă să efectueze o aterizare de urgenţă, echipa de zbor a hotărât să asigure pături şi perne pentru pasageri, deşi era un zgomot infernal în avion, iar temperatura scăzuse sub zero grade.

Teroarea din avion a avut loc luni, în timpul cursei de la Bangkok la Hong Kong, Reid povestind că plănuia ca această excursie să fie o amintire pentru toată viaţa pentru el şi pentru fiul său.

"Trecuseră două ore de la decolare şi am auzit un zgomot puternic. A fost un adevărat şoc, zgomotul a fost atât de puternic încât am crezut că a explodat o bombă. O stewardeză a sărit de pe scaun şi s-a îndreptat spre uşă. Faţa ei s-a făcut albă. Alţi pasageri au început să plângă şi să spună: <<Ne vom prăbuşi, ne vom prăbuşi>>", spune turistul britanic.

Avionul a aterizat cu bine în cele din urmă, dar Reid susţine că a căpătat o infecţie la gât în timpul zborului şi că a trebuit să îşi scurteze călătoria de 4.500 de lire sterline.

Un purtător de cuvânt al companiei Emirates a confirmat zgomotul auzit în timpul călătoriei, dar susţine că pasagerii nu au fost niciun moment în pericol: "Siguranţa zborului nu a fost în niciun moment pusă în pericol. Putem confirma că s-a auzit un zgomot de la una dintre uşi în timpul cursei de luni de la Bangkok la Hong Kong", a declarat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici