PANICĂ în aer: Momentul în care motorul unui avion scoate flăcări, în urma impactului cu mai multe păsări/ VIDEO

Momente de panică la bordul unui avion Boeing 737, care efectua o cursă internă în Canada. Aeronava a decolat de pe Aeroportul Internaţional Abbotsford şi trebuia să ajungă la Edmonton, dar la scurt timp, piloţii au fost nevoiţi să revină la sol după ce mai multe păsări au lovit motorul drept, iar acesta a început să scoată flăcări.

6144 afișări
Imaginea articolului PANICĂ în aer: Momentul în care motorul unui avion scoate flăcări, în urma impactului cu mai multe păsări/ VIDEO

Un pasager a filmat momentul în care mai multe păsări intră în motorul drept al aeronavei. În urma incidentului, motorul a scos flăcări, iar piloţii au fost nevoiţi să aterizeze de urgenţă, arată Russia Today.  

”Luminile din cabină se aprindeau şi se stingeau. Cei aflaţi în locurile de lângă ferestre ţipau că văd flăcări la motor”, a declarat pasagerul Bruce Mason, potrivit CTV News.

Un purtător de cuvânt pentru compania Swoop, care deţine avionul, a declarat că totul s-a terminat cu bine şi că motorul aeronavei a fost reparat.

Momentul a fost surprins de un pasager şi a fost postat pe Twitter.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici