Papa Francisc a fost externat după operaţia suferită la colon

  • Papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, a părăsit spitalul după zece zile.
  • El a fost operat de colectomie stângă, pentru îndepărtarea unei porţiuni din colon.
353 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a fost externat după operaţia suferită la colon

Papa Francisc a fost externat după operaţia suferită la colon

Papa Francisc a părăsit în această dimineaţă spitalul Gemelli din Roma unde s-a recuperat după o intervenţie suferită la colon, informează Le Figaro.
 
Suvernul Pontif, în vârstă de 84 de ani, a părăsit spitalul după zece zile. El a fost operat de colectomie stângă, pentru îndepărtarea unei porţiuni din colon şi se află într-o stare bună de sănătate.
 
Marţi, purtătorul de cuvânt al Papei a indicat că Suveranul Pontif se va întoarce „cât mai curând posibil” la Vatican, fără a specifica însă o dată. 
 
El a publicat marţi seara fotografii cu Papa plimbându-se într-o secţie a spitalului dedicată copiilor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici