Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus. Cum se simte Suveranul Pontif, după rezultatele analizelor aşteptate de întreaga lume catolică

  • Papa Francisc, care în ultimele zile şi-a anulat evenimentele oficiale, a avut rezultat negativ la testul pentru coronavirus, scrie „Il Messaggero”.
  • Suveranul Pontif, în vârstă de 83 de ani, a făcut testul tampon.
  • Papa are o răceală uşoară.
1987 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus. Cum se simte Suveranul Pontif, după rezultatele analizelor aşteptate de întreaga lume catolică

Papa Francisc nu are coronavirus. Este doar uşor răcit

Ziariştii de la „Il Messaggero” scriu că Vaticanul pare în aceste zile dezolant de gol, fără mulţimile de turişti.

Papa Francisc şi-a anulat în ultimele zile angajamentele oficiale, fiind pentru prima dată când îşi anulează evenimente pe mai multe zile de la începutul mandatului său, din martie 2013.

Papa a participat la un eveniment oficial miercuri, când a fost văzut tuşind şi suflându-şi nasul, potrivit Daily Mail.

Autorităţile din Italia au anunţat luni seară că bilanţul epidemiei Covid-19 a ajuns la 52 de morţi, iar numărul total al infecţiilor este de 1.835.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici