Papa Francisc i-a acordat o audienţă privată şefului companiei Apple

Papa Francisc, care a spus deseori că oamenii ar trebui să limiteze utilizarea telefoanelor mobile şi să acorde prioritate comunicării personale, i-a acordat luni o audienţă privată directorului general al Apple, Tim Cook, potrivit Reuters.

1007 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc i-a acordat o audienţă privată şefului companiei Apple

Papa Francisc i-a acordat o audienţă privată şefului companiei Apple

Cook, şeful companiei de 2.400 de miliarde de dolari care a revoluţionat comunicarea personală, s-a aflat pe lista de audienţe zilnice a papei. Aşa cum se obişnuieşte, Vaticanul nu a dezvăluit ce s-a discutat în timpul conversaţiei private.

Papa, în vârstă de 85 de ani, are o relaţie sinuoasă cu telefoanele mobile. Anul trecut, el şi-a întrerupt audienţa generală când un consilier i-a dat un telefon mobil şi a preluat un apel urgent de la un înalt oficial al Vaticanului.

Adesea, Francisc aşteaptă cu răbdare ca oamenii să facă selfie-uri cu el. Totuşi, el i-a avertizat în mod regulat pe oameni să nu devină sclavii telefoanelor mobile şi ai altor forme de tehnologie.

„Eliberaţi-vă de dependenţa de telefoanele mobile. Când devii sclavul telefonului mobil, îţi pierzi libertatea", le-a spus el tinerilor în 2019.

Cu alte ocazii, Papa a spus că este trist că oamenii îşi folosesc telefonul mobil la masă sau în timp ce participă la slujbă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici