Papa Francisc îl va primi în audienţă pe Benjamin Netanyahu pe 2 decembrie

Premierul israelian va fi primit în audienţă la Roma de către Papa Francisc pe 2 decembrie, a anunţat sâmbătă agenţia italiană de presă Ansa, citând "surse bine informate de la Vatican".

195 afișări
Imaginea articolului Papa Francisc îl va primi în audienţă pe Benjamin Netanyahu pe 2 decembrie

Papa Francisc (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aceasta va fi prima întâlnire între şeful Guvernului israelian şi Papă. Ei ar urma să discute despre dosarul nuclear iranian şi negocierile între Israel şi Palestina.

Serviciile lui Netanyahu au anunţat iniţial această întâlnire cu Suvernaul Pontif pentru octombrie, dar vizita a fost amânată din cauza unor constrângeri de program.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici