GAFĂ la parada de Ziua Naţională a Franţei. O eroare a apărut la unul din avioanele care survolau Arcul de triumf în timpul demonstraţiei aeriene

12.000 de membri ai forţelor franceze de securitate au fost mobilizaţi pentru acest week-end de foc la Paris, la parada de Ziua Franţei, dar şi pentru a asigura ordinea în cazul în care Franţa va câştiga Cupa Mondială la fotbal. O gafă s-a produs însă sâmbătă, la Paris, în timpul ceremoniilor de 14 iulie, Ziua Naţională a Franţei.

5843 afișări
Imaginea articolului GAFĂ la parada de Ziua Naţională a Franţei.  O eroare a apărut la unul din avioanele care survolau Arcul de triumf în timpul demonstraţiei aeriene

Aviatorii francezi au încurcat CULORILE DRAPELULUI NAŢIONAL, în tradiţionalul survol pe deasupra Arcului de triumf. Urmăriţi înregistrarea integrală a evenimentului şi cele mai importante momente ale zilei 

11:50 În timpul demonstraţiei aeriene, a apărut o eroare la unul din avioanele care survolau Arcul de triumf. În loc de culoarea albastră, din rezervor ieşea tot fum de culoare roşie, stricând celebra imagine a tricolorului francez desenat pe cer.

Desigur, eroarea aviatorilor francezi a stârnit internauţii, care au pornit glumele. ”Iată noul drapel naţional al Franţei,” scrie unul dintre ei.

”Ou sont les neiges d'antan?” scria odată Francois Villon. Nici demonstraţia aviatică de la Paris nu mai e ce a fost cândva. Seb Egloff crede că unul din piloţii francezi a exagerat cu vinul roşu aseară:

”Alarmă roşie!” comentează altul. ”Un comunist a deturnat unul dintre avioane şi a adăugat o dungă roşie în plus drapelului naţional.”

CITEŞTE mai departe despre Defilarea militarilor din Legiunea Străină.

12.000 de membri ai forţelor franceze de securitate au fost mobilizaţi pentru acest week-end de foc la Paris. După ceremoniile de astăzi, de Ziua Naţională, mâine, francezii se pregătesc de MAREA FINALĂ a Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, pe care naţionala o joacă la Moscova, împotriva Croaţiei. Alţi 3.000 de membri ai structurilor pentru situaţii de urgenţă sunt dislocaţi în centrul Parisului, iar duminică seara, 4.000 de poliţişti vor asigura protecţia în zonele unde francezii vor urmări finala în locurile publice. Obiectivul central al forţelor de securitate este zona Champ de Mars, unde sunt aşteptaţi peste 90.000 de parizieni, care vor vedea meciul pe un ecran gigantic.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici