Parcul Disneyland din Hong Kong se închide din nou, la o lună după redeschidere

Parcul Disneyland Hong Kong îşi închide din nou porţile, la mai puţin de o lună de la redeschidere, după ce în metropolă a izbucnit un nou focar de coronavirus, scrie BBC News.

493 afișări
Imaginea articolului Parcul Disneyland din Hong Kong se închide din nou, la o lună după redeschidere

Parcul Disneyland din Hong Kong se închide din nou, la o lună după redeschidere

Parcul tematic a fost închis iniţial la sfârşitul lunii ianuarie, când pandemia s-a răspândit în Asia, dar Disney a decis să redeschidă pe 18 iunie, deoarece Hong Kong a avut un număr scăzut de cazuri de coronavirus.

Dar porţile se vor închide din nou miercuri pe măsură ce măsurile de distanţare socială sunt reintroduse de autorităţile locale.

"După cum solicită guvernul şi autorităţile medicale, în conformitate cu eforturile de prevenire a răspândirii virusului, parcul Disneyland din Hong Kong se va închide temporar începând cu 15 iulie", a anunţat Disney într-un comunicat.

Hong Kong Disneyland a fost al doilea parc Disney care s-a redeschis, după Shanghai Disneyland în mai.

Autorităţile din Hong Kong au anunţat că activităţile care includ adunări sociale mari, mese în restaurant şi mersul la sala de sport vor fi suspendate temporar.

Ambele parcuri tematice Disney, redeschise după pandemie, au limitat numărul zilnic de vizitatori şi au crescut măsuri de sănătate şi siguranţă.

Parcul Disney din Shanghai rămâne deschis, dar va primi un număr limitat de vizitatori zilnic.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici