Paris Fashion Week 2021, variantă hibrid. 7 case de modă vor prezenta colecţiile fizic, restul doar online

  • Săptămâna modei la Paris se desfăşoară între 5-8 iulie.
  • 7 case de modă vor prezenta colecţiile fizic, restul colecţiilor sunt prezentate online.
  • Printre membrii corespondenţi care şi-au prezentat colecţiile online sunt: ​​Elie Saab, Fendi Couture, Ulyana Sergeenko, Viktor & Rolf şi Iris Van Herpen.
271 afișări
Imaginea articolului Paris Fashion Week 2021, variantă hibrid. 7 case de modă vor prezenta colecţiile fizic, restul doar online

Paris Fashion Week 2021. 7 case de modă vor prezenta colecţiile fizic, restul colecţiilor sunt prezentate online

Parisul revine la viaţă cu prezentarea celor 33 de case de modă de haute couture din cadrul săptămânii modei care a început ieri. 
 
Anul acesta formatul este încă predominant digital, dar pentru prima dată din ianuarie 2020,  şapte case sunt din nou pe podium iar 19 îşi prezintă colecţiile online.
 
În practică, Dior a revenit la „fizic” la Atena pentru croaziera sa din 2022, precum şi pentru colecţiile masculine din vara anului 2022, prezentate în iunie la Paris.
 
Casa de modă Armani şi-a prezentat vara masculină 2022 la Milano în luna iunie.
 
Multe case de modă mici care îmbracă în principal prinţese din Orientul Mijlociu continuă în formatul digital. Pentru ei, este prea devreme pentru a reveni la parada pentru că prezentare pe podium este destul de costisitoare.
 
Printre membrii corespondenţi care şi-au  prezentat colecţiile online sunt: ​​Elie Saab, Fendi Couture, Ulyana Sergeenko, Viktor & Rolf şi Iris Van Herpen.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici