Parlamentul Iranului consideră grup "terorist" trupele americane din Orientul Mijlociu

Parlamentul Iranului a adoptat marţi o rezoluţie prin care cataloghează trupele americane din Orientul Mijlociu drept grup "terorist", în contextul intrării în vigoare a deciziei SUA prin care Gardienii Revoluţiei iraniene sunt consideraţi "organizaţie teroristă".

443 afișări
Imaginea articolului Parlamentul Iranului consideră grup "terorist" trupele americane din Orientul Mijlociu

Parlamentul Iranului consideră grup "terorist" trupele americane din Orientul Mijlociu

Ministrul iranian al Apărării, generalul Amir Hatami, a introdus un proiect de lege prin care denunţă "acţiunile teroriste" ale trupelor americane din Orientul Mijlociu.

Proiectul de rezoluţie a fost adoptat de Parlamentul iranian cu 204 voturi pentru. Doi parlamentari au votat împotriva proiectului, iar unul s-a abţinut de la vot.

Statele Unite au desemnat Gardienii Revoluţiei iraniene drept "organizaţie teroristă".

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici