Participant la o emisiune de televiziune din Germania, în comă după un accident produs în direct

Un participant la o emisiune de televiziune din Germania este în comă după un accident produs în direct, sâmbătă seara, la o oră de mare audienţă, pe canalul doi al televiziunii publice, a anunţat duminică ZDF.

66 afișări
Imaginea articolului Participant la o emisiune de televiziune din Germania, în comă după un accident produs în direct

Participant la o emisiune de televiziune din Germania, în comă după un accident produs în direct (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starea de sănătate a lui Samuel Koch, un student în vârstă de 23 de ani, "este mai critică decât se spera", afirmă postul de televiziune pe site-ul său de Internet. Tânărul are răni la vertebrele cervicale, potrivit directorul spitalului universitar din Düsseldorf (vest), Wolfgang Raab, citat de ZDF.

Medicul a evocat "semnale provizorii de paralizie" la pacient, care a fost plasat în comă artificială. El a fost operat după accidentul produs în timp ce încerca să efectueze, în direct, un salt peste o maşină care se îndrepta spre el.

Tânărul participa la una dintre emisiunile cele mai vizionate de la televiziunea germană, "Wetten, Dass..?" ("Pariaţi că ...) şi care, de şase sau şapte ori pe an, propune unor persoane total necunoscute să accepte provocări de cele mai multe ori absurde.

Difuzarea emisiunii a fost întreruptă câteva minute după accident, o premieră în cei 29 de ani de existenţă. Toate ziarele de duminică evocau pe prima pagină această dramă care a bulversat Germania.

ZDF a anunţat prin intermediul purtătorului său de cuvânt că este în strânsă legătură cu familia lui Samuel Koch.

Emisiunea este moderată de o vedetă de televiziune din Germania, Thomas Gottschalk, şi are în medie 11 milioane de telespectatori, în pofida unei scăderi a audienţiei în ultimii ani.

Toate vedetele naţionale şi internaţionale au apărut sau încearcă să apară alături de Thomas Gottschalk, care a primit-o inclusiv pe Carla Bruni-Sarkozy la apariţia ultimului ei album.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici