Partidul Laburist rămâne la putere în regiunea britanică Ţara Galilor

  • Partidul Laburist rămâne la putere în regiunea britanică Ţara Galilor
  • Partidul Laburist (centru-stânga) a obţinut 30 de locuri din totalul de 60 în Parlamentul Ţării Galilor
  • Partidul Conservator, al premierului britanic Boris Johnson, s-a clasat pe locul doi în scrutinul parlamentar local
556 afișări
Imaginea articolului Partidul Laburist rămâne la putere în regiunea britanică Ţara Galilor

Partidul Laburist (centru-stânga) rămâne la putere în sistemul politic din provincia britanică Ţara Galilor, după ce s-a clasat pe primul loc în scrutinul parlamentar regional.

Partidul Laburist (centru-stânga) a obţinut 30 de locuri din totalul de 60 în Parlamentul Ţării Galilor (Senedd Cymru), arată rezultate obţinute de BBC News.

"Oamenii ne transmit că s-au simţit în siguranţă în Ţara Galilor în ultimele 15 luni. Au simţit că au fost ţinuţi în siguranţă de la izbucnirea pandemiei", a declarat premierul în funcţie al Ţării Galilor, Mark Drakeford.

Partidul Conservator, condus de premierul britanic Boris Johnson, s-a clasat pe locul doi în scrutinul din Ţara Galilor, obţinând 16 locuri în Senedd Cymru. Formaţiunea Plaid Cymru a obţinut 13 locuri, iar Partidul Liberal-Democrat un singur loc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici