Partidul Liberal din R.Moldova îl susţine pe Traian Băsescu în turul doi

Partidul Liberal din R.Moldova îşi îndeamnă simpatizanţii care au şi cetăţenie română să voteze cu Traian Băsescu în al doilea tur al scrutinului prezidenţial din România, potrivit unui comunicat transmis de formaţiunea politică.

31 afișări
Imaginea articolului Partidul Liberal din R.Moldova îl susţine pe Traian Băsescu în turul doi

Partidul Liberal din R.Moldova îl susţine pe Traian Băsescu în turul doi (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Partidul Liberal din R.Moldova adresează un apel tuturor susţinătorilor şi simpatizanţilor săi, care au şi cetăţenie română, pentru a participa activ la turul doi al scrutinului prezidenţial din România, în cele 13 secţii de votare deschise pe teritoriul Republicii Moldova.

Formaţiunea liberală de la Chişinău îi îndeamnă pe alegători să îi acorde voturile lui Traian Băsescu. "Îndemnul Partidului Liberal din R.Moldova porneşte de la realitatea că, în primul său mandat prezidenţial, domnul Traian Băsescu a promovat o intensă politică de apropiere şi de consolidare a relaţiilor cu R.Moldova, de susţinere fermă a intereselor Republicii Moldova pe plan internaţional şi în special pe planul integrării europene", precizează comunicatul formaţiunii.

"Partidul Liberal din R.Moldova reiterează poziţia sa potrivit căreia realegerea lui Traian Băsescu în funcţia supremă de preşedinte al României este de o importanţă crucială atât pentru România, cât şi pentru Republica Moldova, pentru ca procesele benefice începute să fie continuate şi duse la bun sfârşit, în numele destinului european comun", se încheie comunicatul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici