Pasageri ai unei curse aeriene, blocaţi la sol în avion vreme de şase ore, în Ottawa

Unul dintre pasagerii ce se aflau la bordul unui avion al companiei Air Transat a declarat că împreună cu alţi clienţi ai liniei aeriene a fost forţat să rămână vreme de şase ore în interiorul aeronavei care se afla pe o pistă din capitala canadiană, Ottawa, informează presa locală.

655 afișări
Imaginea articolului Pasageri ai unei curse aeriene, blocaţi la sol în avion vreme de şase ore, în Ottawa

Maryanne Zehil a afirmat că avionul ce decolase din Bruxelles, urma să aterizeze în Montreal, dar celor 336 de pasageri li s-a spus că acest lucru nu era posibil din cauza unei furtuni.

Cursa a fost redirecţionată în Ottawa.

Potrivit pasagerului, în avion era mult prea cald, iar unuii pasageri aveau probleme de respiraţie.

Ea a adăugat că una dintre persoane a sunat la un număr de urgenţă, moment în care pasagerilor li s-au înmânat sticle de apă. În acel moment, pasagerii se aflau în nava de tip A330 de aproximativ 15 ore, cu tot cu perioada cursei aeriene până în momentul respectiv.

”Am fost blocaţi la sol vreme de şase ore. La un moment dat nu exista nici electricitate. Nu se putea respira. Copiii plângeau. Nu ştiam de ce nu puteam coborî. Tratamentul a fost inuman şi inacceptabil”, a adăugat femeia.

Air Transat şi-a cerut scuze faţă de pasagerii zborului în cauză, prin intermediul unui comunicat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici