Pasagerul unui vas de croazieră, salvat după 15 ore petrecute în mare

Pasagerul unui vas de croazieră a fost salvat după 15 ore petrecute în mare. Incidentul s-a produs în Golful Mexic.

666 afișări
Imaginea articolului Pasagerul unui vas de croazieră, salvat după 15 ore petrecute în mare

Pasagerul unui vas de croazieră, salvat după 15 ore petrecute în mare

Un pasager care a dispărut de pe un vas de croazieră în Golful Mexic a fost salvat după mai bine de 15 ore petrecute în mare, anunţă Paza de Coastă americană, potrivit BBC.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost miercuri seară la un bar de pe nava Carnival Valor împreună cu sora sa, dar nu a mai fost văzut după ce a mers la toaletă.

Mai multe echipaje de salvare au cercetat zona, iar bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de kilometri în largul coastei statului Louisiana. Se pare că victima era în stare stabilă atunci când a fost scoasă din apă.

Locotenentul Seth Gross, de la Paza de Coastă a SUA, a declarat că bărbatul a stat în apă mai mult de 15 ore aceasta fiind „cea mai lungă perioadă absolută despre care am auzit şi doar unul dintre acele miracole de Ziua Recunoştinţei".

Nu este clar cum a căzut în apă bărbatul de pe nava care se îndrepta spre Cotumel, în Mexic.

În 2018, o britanică în vârstă de 46 de ani a fost salvată la 10 ore după ce a căzut în Marea Adriatică de pe vasul de croazieră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
carnival,
pasager,
apă

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici