Patinoar din Madrid, transformat în morgă din cauza numărului mare de morţi provocate de coronavirus

Palatul de Gheaţă din Madrid va fi transformat în morgă în perioada pandemiei de coronavirus din Spania. Patinoarul are o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi.

968 afișări
Imaginea articolului Patinoar din Madrid, transformat în morgă din cauza numărului mare de morţi provocate de coronavirus

Patinoar din Madrid, transformat în morgă din cauza numărului mare de morţi provocate de coronavirus

Uriaşul patinoar din Madrid va fi transformat în spaţiu de depozitare al cadavrelor, după ce companiile de pompe funebre nu mai pot face faţă numărului uriaş de victime provocat de coronavirus.

Din acest motiv, acţionarii Palatului de Gheaţă au permis autorităţilor să depoziteze cadavrele în patinoar.

Palatul de Gheaţă este un centru comercial situat la periferia oraşului Madrid.

Pe lângă magazine, cinematografe, piste de bowling, restaurante şi cafenele, mall-ul găzduieşte unul dintre cele mai mari patinoare ale lumii.

Acesta are o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi. Patinoarul reprezintă atât un spaţiu de agrement, dar şi locul unde se desfăşoară competiţii de hochei sau patinaj artistic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici