Patriarhul ortodox rus Kiril a fost depistat pozitiv la testul COVID

Patriarhul Kiril al Moscovei, conducătorul Bisericii Ortodoxe Ruse, a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a anunţat vineri serviciul de presă al Bisericii.

160 afișări
Imaginea articolului Patriarhul ortodox rus Kiril a fost depistat pozitiv la testul COVID

Patriarhul ortodox rus Kiril a fost depistat pozitiv la testul COVID

Biserica a precizat că Kiril, în vârstă de 75 de ani, şi-a anulat toate călătoriile şi evenimentele planificate, deoarece suferă de "simptome severe" care necesită repaus la pat şi izolare. Starea sa este "satisfăcătoare".

Sub conducerea lui Kiril, un aliat apropiat al preşedintelui rus Vladimir Putin şi susţinător al războiului din Ucraina, Biserica Ortodoxă Rusă a devenit un jucător politic puternic, susţinând orientarea Rusiei către valori sociale conservatoare.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kiril,
covid,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici