Patru bărbaţi costumaţi în Moş Crăciun au jefuit un magazin de bijuterii în Albania

Patru bărbaţi îmbrăcaţi în costum de Moş Crăciun au jefuit un magazin de bijuterii marţi într-un centru comercial din Tirana, a declarat joi pentru AFP purtătorul de cuvânt al ministerului albanez de Interne, Florion Seriani.

152 afișări
Imaginea articolului Patru bărbaţi costumaţi în Moş Crăciun au jefuit un magazin de bijuterii în Albania

Patru bărbaţi costumaţi în Moş Crăciun au jefuit un magazin de bijuterii în Albania (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Cu armele ascunse sub pelerine, bărbaţii i-au ameninţat pe proprietar şi soţia sa care nu au opus rezistenţă. Ei şi-au umplut rapid sacii cu bijuterii şi ceasuri scumpe, conform unei surse apropiate anchetei.

Presa a difuzat joi imagini filmate de camerele de securitate ale centrului comercial TEG, ce arătau patru Moş Crăciuni părăsind magazinul, cu sacii plini.

Aceştia au fugit la bordul unui Mercedes, găsit câteva minute mai târziu abandonat şi incendiat, la doi kilometri de locul atacului, a transmis poliţia.

Miercuri, anchetatorii au descoperit două arme automate într-un tomberon din apropierea centrului comercial.

Moş Crăciunii fără scrupule de la Tirana ar fi putut schimba ţara - s-au au fost imitaţi: joi dimineaţă, trei bărbaţi înarmaţi purtând aceleaşi costume au încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din Prizren, în Kosovo, a raportat presa albaneză. Aceştia au tras focuri de armă, rănind proprietarul magazinului şi o altă persoană prezentă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici