Patru explozii în oraşul ucrainean Dnipropetrovsk: Cel puţin 27 persoane sunt rănite

Patru explozii s-au produs vineri în centrul oraşului Dnipropetrovsk, din Ucraina, provocând a cel puţin 27 de persoane potrivit informaţiilor preliminare, au anunţat autorităţile.

277 afișări
Imaginea articolului Patru explozii în oraşul ucrainean Dnipropetrovsk: Cel puţin 27 persoane sunt rănite

Patru explozii în oraşul ucrainean Dnipropetrovsk: Cel puţin 15 persoane sunt rănite (Imagine: Arhiva Mediafax foto)

"În total 27 de persoane", dintre care nouă sunt copii, au fost rănite în primele trei explozii, a anunţat Iulia Erhova, o purtătoare de cuvânt a Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, adăugând că nu deţine informaţii despre cea de a patra explozie.

Prima explozie s-a produs la ora locală 11.50 (11.50, ora României), fiind provocată aparent de un "dispozitiv exploziv" plasat într-un coş de gunoi, în apropierea unei staţii de tramvai, a informat telefonic filiala locală a Ministerului ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă din acest oraş situat în zona de centru-est a ţării.

Cea de-a doua deflagraţie, tot într-un coş de gunoi, a avut loc la ora 12.20, în apropierea unei săli de cinematograf, a precizat sursa citată.

A treia şi a patra explozie s-au produs în plină stradă la Dnipropetrovsk. Potrivit purtătoarei de cuvânt a filialei locale a ministerului, cea de-a treia deflagraţie a provocat rănirea a cel puţin alte trei persoane.

Ministerul ucrainean de Interne a confirmat într-un comunicat patru explozii succesive.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici