Patru ingineri străini au fost răpiţi în Turcia

Patru ingineri străini angajaţi ai unei firme turce de construcţii au fost răpiţi vineri în sud-vestul Libiei, anunţă surse locale citate de site-ul agenţiei Reuters.

886 afișări
Imaginea articolului Patru ingineri străini au fost răpiţi în Turcia

Patru ingineri străini au fost răpiţi în Turcia

Cei patru, cetăţeni turci şi sud-africani, au fost răpiţi în timp ce se deplasau de la un aeroport spre oraşul Ubari, unde lucrează la construirea unei centrale electrice.

În prezent, nu există niciun indiciu privind identitatea persoanelor care i-au răpit. Este posibil să fi fost răpiţi de o grupare infracţională sau de terorişti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici