Patru militari ISAF au murit în sudul Afganistanului

Patru militari ISAF au murit sâmbătă în Afganistan, dar decesele nu au survenit în cursul operaţiunilor militare, anunţă Forţa NATO din Afganistan.

971 afișări
Imaginea articolului Patru militari ISAF au murit în sudul Afganistanului

Patru militari ISAF au murit în sudul Afganistanului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Patru membri ai Forţei Internaţionale de Asistenţă pentru Securitate (ISAF) au murit sâmbătă în sudul Afganistanului în incidente care nu au legătură cu confruntările armate", precizează ISAF, fără a oferi detalii despre circumstanţele deceselor.

În total, în cursul anului 2011, 253 de militari NATO au murit în Afganistan, conform site-ului independent icasualties.org. Peste 2.500 de militari străini au murit în Afganistan de la începutul actualului conflict, în 2001.

Aproximativ 130.000 de militari străini, dintre care 90.000 americani, sunt desfăşuraţi în Afganistan pentru operaţiunile împotriva insurgenţilor talibani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici