Patru militari israelieni au fost răniţi după o explozie ce a avut loc la graniţa cu Fâşia Gaza

Patru militari israelieni au fost răniţi, sâmbătă seara, în urma unei explozii ce a avut loc la graniţa cu Fâşia Gaza, iar ulterior Armata israeliană a lansat atacuri asupra mai multor ţinte din Gaza, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

578 afișări
Imaginea articolului Patru militari israelieni au fost răniţi după o explozie ce a avut loc la graniţa cu Fâşia Gaza

Patru militari israelieni au fost răniţi după o explozie ce a avut loc la graniţa cu Fâşia Gaza

Potrivit Armatei israeliene, doi dintre militarii răniţi se află în stare gravă.

Nicio grupare nu a revendicat atacul, însă Armata Israeliană susţine că explozia a fost provocată de către militanţii mişcării Hamas.

”Hamas organizează frecvent revolte şi pretinse manifestaţii de-a lungul frontierei cu Israelul. Considerăm că Hamas este responsabilă pentru orice agresiune dinspre Fâşia Gaza”, a scris Jonathan Conricus, purtătorul de cuvânt al Armatei, pe Twitter. Acesta a adăugat că dispozitivul a fost plasat cu o zi înainte, în timpul unei manifestaţii.

”Incidentul de astăzi de la graniţa cu Fâşia Gaza este grav. Vom răspunde în mod corespunzător”, a avertizat premierul israelian Benjamin Netanyahu.

Ulterior, Armata israeliană a lansat atacuri asupra a şase ţinte din Gaza, inclusiv asupra unei fabrici de armament.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici