Patru presupuşi militanţi islamişti, arestaţi în Madrid

Poliţia spaniolă a arestat, marţi, la periferia Madridului, patru persoane suspectate de promovarea islamismului extremist pe reţele de socializare, a anunţat Ministerul spaniol de Interne, potrivit Le Figao.

189 afișări
Imaginea articolului Patru presupuşi militanţi islamişti, arestaţi în Madrid

Patru presupuşi militanţi islamişti, arestaţi în Madrid

Trei dintre reţinuţi sunt de naţionalitate marocană, iar cel de-al patrulea de origine spaniolă, a precizat ministerul într-un comunicat.

Cei patru sunt acuzaţi că ar fi încercat să convingă sute de oameni pe reţele de socializare şi alte canale de comunicare să accepte ideologia extremistă a islamului promovată de grupările teroriste.

În total, 23 de persoane au fost arestate în Spania, de la începutul anului, suspectate de legături cu mişcări teroriste şi extremiste.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici