Patru refugiaţi, salvaţi în Canalul Mânecii în timp ce se îndreptau cu o barcă spre Marea Britanie - VIDEO

Patru imigranţi extracomunitari care încercau să ajungă din Franţa în Marea Britanie în mod ilegal, cu o barcă, au fost salvaţi de la înec în Canalul Mânecii, informează site-ul postului BFMTV.

292 afișări
Imaginea articolului Patru refugiaţi, salvaţi în Canalul Mânecii în timp ce se îndreptau cu o barcă spre Marea Britanie - VIDEO

Patru refugiaţi, salvaţi în Canalul Mânecii în timp ce se îndreptau cu o barcă spre Marea Britanie - VIDEO

Cinci extracomunitari plecaseră cu o barcă pneumatică spre Marea Britanie din zona portului francez Calais, unde mii de clandestini trăiesc în tabere improvizate.

Ambarcaţiunea începuse să plutească în derivă în Canalul Mânecii, iar unul dintre imigranţi a reuşit să ajungă înotând pe o plajă din zona Sangatte, unde a alertat autorităţile franceze.

"S-a reuşit cu greu salvarea de la înec a imigranţilor. Valurile erau foarte mari şi barca se umpluse cu apă", a declarat Bernard Baron, unul dintre salvatori.

Incidentul maritim este unul rar în Canalul Mânecii. Imigranţii clandestini din Calais încearcă de obicei să ajungă în Marea Britanie ascunzându-se în camioane sau în trenurile care traversează Eurotunelul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici