Patru turişti, răniţi în urma unui incident armat produs pe insula spaniolă Mallorca

Cel puţin patru turişti au fost răniţi după ce un individ a atacat cu o armă de foc terase situate pe insula spaniolă Mallorca, autorul atacului fiind arestat, informează presa locală.

821 afișări
Imaginea articolului Patru turişti, răniţi în urma unui incident armat produs pe insula spaniolă Mallorca

Patru turişti, răniţi în urma unui incident armat produs pe Insula spaniolă Mallorca

Atacul armat a avut loc duminică seară, vizând clienţi ai restaurantelor în aer liber din staţiunea Peguera, în sud-vestul Insulei Mallorca.

Trei femei şi o adolescentă au fost rănite, relatează publicaţiile Mallorca Zeitung şi Diario de Mallorca.

Autorul atacului a fost imobilizat de un turist şi predat poliţiei, fiind plasat în arest preventiv.

Potrivit autorităţilor, autorul atacului armat este un cetăţean spaniol, iar agresiunile ar fi degenerat de la o dispută. Ipoteza unui act terorist este exclusă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici